Underviser og mindfulness instruktør Birgitte Sally

Det er væsentligt for os i Sally Kommunikation at skabe helstøbte undervisningsforløb som har en effekt på folks liv – ikke bare undervejs i forløbet, men også efter. Det sikrer vi ved at vores undervisere alle er universitetsuddannede og har den efteruddannelse der skal til for at være superkompetent til at varetage undervisningen af vores kursusdeltagere. Birgitte Sally er godkendt underviser fra UMASS og medlem af lærerstaben i Mindfulness Foreningen Danmark.

Birgitte Sally - Cand.mag. i kommunikation og teatervidenskab fra Københavns Universitet.Birgitte Sally

”Jeg elsker at bevæge mennesker mod større personlig frihed og at blive bevæget af de mennesker jeg arbejder med”

Birgitte Sally er cand.mag. i kommunikation og teatervidenskab fra Københavns Universitet. Hun har suppleret med en uddannelse som psykoterapeut, systemisk proceskonsulent og senest som mindfulness instruktør fra Jon Kabat-Zinns Center for Mindfulness i Massachussets, USA.

Birgitte har mange års undervisningserfaring bag sig og en konsulentbaggrund fra konsulentvirksomheden Implement A/S. Birgitte er indehaver af Sally Kommunikation og forfatter til bøgerne “Smalltalk”, “Tag Kontakt” og “Personlig kommunikation, 6 trin til god dialog på arbejdspladsen”, der alle er udkommet på Gyldendal.

Birgittes hovedarbejdsfelt er konceptudvikling, kommunikationstræning, mindfulness og anden personlig udvikling i arbejdslivet.

Følg med i Birgitte Sallys blog

Video med underviseren

Weekendretreat undervises sammen med psykolog Camilla Hartvig Nielsen. Læs mere om Camilla på Bak og Nielsen her

 

Share Button